אופן ההכנה:
- מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת התרמומיקס ומעבדים 3 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד אשר הוא מכפיל את נפחו.
- מרדדים את הבצק על משטח עבודה לגליל בעובי 3 ס”מ וקורצים לחתיכות בגודל 4 ס”מ. מגלגלים את חתיכות הבצק לכדורים קטנים ומניחים להם לתפוח שוב עד הכפלת נפחם.
- מכניסים את כל חומרי הסירופ לקערת התרמומיקס ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2, יוצקים את הסירופ לקערה ומצננים.
- מחממים בסיר את שמן הטיגון מעל להבה בינונית, מטגנים חמש סופגניות בכל פעם משני צדיהן עד שהן הופכות שחומות- זהובות, מעבירים את הסופגניות החמות אל הסירופ הקר לחצי דקה ולאחר מכן מעבירים אותן בעזרת כף מחוררת לצלחת הגשה. מגישים חמים.