סורבה פירות קפואים

סורבה פירות קפואים

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

60-100 גרם סוכר (או תחליף סוכר לטעמכם)

500 גרם פירות חתוכים לקוביות ומוקפאים

2 כפות מיץ לימון טרי

1 חלבון ביצה

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הפירות הקפואים, מיץ הלימון והחלבון וטוחנים 1 דקה ו-30 שניות/ מהירות 5. נעזרים במרית במהלך העבודה.
  3. מגישים מיד או שומרים במיכל בפריזר.

FEINTIP

לקבלת מרקם אוורירי בסיום שלב 2, מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, ומקציפים 1 דקה/ מהירות 3.
כאשר מעבירים את הפירות הקפואים לקערת התרמומיקס חשוב להקפיד שהם מופרדים ואינם בגוש.
אם אינכם רוצים להשתמש בחלבון חי החליפו אותו ב-50 גרם מרנג שוויצרי, הוסיפו אותו יחד עם הפירות והמשיכו עם המתכון.