אופן ההכנה:
- מכניסים את חזה האווז לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
- מאדים את החזה 3 דקות/ נגד כיוון הלהב/ טמפרטורת ורומה/מהירות בחישה עדינה. מניחים בקערה בצד.
- מכניסים את השמיר לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. מוסיפים לקערה את הבצל הסגול וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, מעבירים לקערה עם חזה האווז.
- מכניסים את כל שאר החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 15 שניות/ מהירות 3.
- מחברים את כל החומרים הקצוצים בקערה עם חזה האווז והבצל, מערבבים, מקשטים בשמיר ומגישים.