סלט גזר

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

1,500 גרם מים

500 גרם גזר קלוף חתוך לגפרורים בגודל 1X5 ס"מ

½ כפית מלח

1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומכסים.
  2. מניחים את גפרורי הגזרים בשני מגשי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מעבירים את הגזרים לקערת ערבוב, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים בעדינות, מצננים ומגישים.

FEINTIP

ילדים בגילאי גן או בי"ס ישמחו למצוא את גפרורי הגזר בתיק האוכל שלהם כנשנוש בריא