סלט חצילים רומני

סלט חצילים רומני

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

2 חצילים קלופים וחתוכים לרבעים

4 פלפלים אדומים

2 שיני שום קלופות

1/3 כוס מיץ לימון

2 כפות שמן זית

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

½ 1 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הפלפלים במגש התחתון של הורומה ואת החצילים במגש העליון.
  2. יוצקים מים לקערת התרמומיקס. מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים את הירקות 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  3. בסוף האידוי מניחים את החצילים בצד ומקלפים את הפלפלים. מרוקנים את קערת התרמומיקס ומייבשים.
  4. מכניסים את השום לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  5. מכניסים 2 פלפלים לקערת התרמומיקס עם השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מניחים בקערה בצד.
  6. מכניסים את כל שאר החומרים וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
  7. מערבבים את כל החומרים 5 שניות/ מהירות 3. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

FEINTIP

a:0:{}