אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את העדשים, התימין, עלי דפנה והמים.
- מכניסים לסלסילת הבישול את שני סוגי הקינואה ומניחים אותה במקומה בקערת התרמומיקס.
- מכניסים למגשי הוורומה את הכרוב, הכרישה, הצ’ילי. מניחים אותו במקומו על מכסה קערת התרמומיקס ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מעבירים את הירקות המאודים לקערת ערבוב, בסיום הבישול, מוסיפים את הקינואה. מסננים את העדשים, נפטרים מהתימין, עלי הדפנה ומוסיפים גם אותן לקערה. מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומגישים חם או קר. הסלט ישמר במקרר עד יומיים.