סלט קצוץ של ירקות שורש

סלט קצוץ של ירקות שורש

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

250 גרם גזר חתוך וקלוף לקטעים

100 גרם סלק קלוף וחתוך לרבעים

100 גרם תפוח ירוק קלוף, חתוך לרבעים ונקי מגרעינים

50 גרם גבעול סלרי חתוך לקטעים

20 גרם שמן זית

20 גרם מיץ לימון (או חומץ יין לבן)

1 כפית מלח

1/2 כפית סוכר

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מעבירים לקערה את הסלט הקצוץ, מתקנים תיבול ומגישים.

FEINTIP

זמן הקיצוץ משפיע על גודל החתיכות של הסלט, התאימו את הזמן לגודל הרצוי לטעמכם.
נסו שמנים וחומצים שונים לתיבול הסלט. גוונו והוסיפו ירקות שורש ופירות קשים אחרים לטעמכם.
הגישו את הסלט בתוך עלי חסה טריים ורעננים, הוסיפו גבינת עיזים טובה ואגוזים קלויים.