סלט תורכי

כמות: 400 גרם סלט

מרכיבים

החומרים:

3 פלפלים אדומים

1 בצל לבן בינוני

100 גרם רסק עגבניות

1 כפית גדושה של סוכר (כ-5 גרם)

2 גרם כמון

1 כפית מלח

6 גרם עלי כוסברה

6 גרם עלי פטרוזיליה

10 גרם חומץ 5%

½ 1 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מניחים 3 פלפלים אדומים במגשי הורומה.
  2. יוצקים מים לקערת התרמומיקס ומניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  3. קולפים את הפלפלים, חותכים אותם לריבועים של כ ½ ס”מ ומניחים בקערה בצד
  4. מרוקנים את קערת התרמומיקס ומכניסים לתוכה את הבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  5. מכניסים את כל חומרי הסלט לקערת התרמומיקס ומוסיפים את הפלפלים ומערבבים 40 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. מעבירים לכלי אחסון, מצננים ואוכלים לאחר כ-12 שעות.

FEINTIP

a:0:{}