אופן ההכנה:
- מניחים 3 פלפלים אדומים במגשי הורומה.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס ומניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- קולפים את הפלפלים, חותכים אותם לריבועים של כ ½ ס”מ ומניחים בקערה בצד
- מרוקנים את קערת התרמומיקס ומכניסים לתוכה את הבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
- מכניסים את כל חומרי הסלט לקערת התרמומיקס ומוסיפים את הפלפלים ומערבבים 40 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים לכלי אחסון, מצננים ואוכלים לאחר כ-12 שעות.