אופן ההכנה:
- מכינים את המיונז לפי המתכון בפרק מתכוני בסיס.
- בקערת ערבוב מתבלים את העוף בלימון ומלח ומשרים בצד ל-10 דקות.
- מניחים את תפוחי האדמה במגש העליון של הורומה.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- 5. מכניסים את הביצים לסלסלת הבישול ומכניסים אותה לקערת התרמומיקס.את העוף מניחים במגש הורומה ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- בסוף הבישול, מניחים את תפוחי האדמה בצד, מצננים את הביצים במים קרים וקולפים אותם. את העוף מפוררים ביד ומעבירים לקערה בצד.
- שוטפים את קערת התרמומיקס ומייבשים היטב.
- מכניסים את הפטרוזיליה לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מעבירים לקערה עם העוף.
- מכניסים את הביצים לקערת התרמומיקס וקוצצים 8שניות/ מהירות 3. מעבירים לקערה עם העוף.
- מכניסים את החמוצים לקערת התרמומיקס וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
מאחדים את כל מרכיבי הסלט לקערת הגשה, מוסיפים את המיונז , מערבבים ומגישים.