אופן הכנה:
מכינים את המחית:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את זרעי הכוסברה, זרעי הכמון והצ’ילי וקולים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1. טוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
- מוסיפים לקערה את הג’ינג’ר, כוסברה, שום ושמן זית וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס את כל שאר החומרים ומבשלים 40 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד לשימוש.
מכינים את הסלמון טיקה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומניחים את סלסלת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס
- מוסיפים לסלסה את האורז והמלח וסוגרים את קערת התרמומיקס במכסה ללא פקק המידה השקוף.
- משמנים קלות את שני מגשי הורומה, מניחים את פילה הסלמון במגש הורומה התחתון ומורחים שכבה אחידה של מחית טיקה על צידו העליון של כל פילה.
- מניחים את השעועית הירוקה במגש הורומה העליון, מניחים מעל המגש עם הדג, מכסים ומניחים את כלי הורומה במקומו מעל למכסה התרמומיקס.
- מאדים במשך 20 דקות/ טמפרטורת ורומה / מהירות 3.
- מעבירים את פילה הדג, השעועית הירוקה והאורז לצלחות הגשה ומגישים חם.