אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס חמאה, סוכר חום כהה וסוכר לבן ומערבבים 30 שניות/מהירות 5.
- מוסיפים ביצה, מולסה ומחית וניל ומערבבים 30 שניות/מהירות 5.
- מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה קקאו ותבלינים. מפעילים את מכשיר התרמומיקס 2 דקות/מהירות 4 ללא כוסית המדידה, ובמהלך הפעולה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח והתבלינים דרך חור המכסה.
- מעבירים את תערובת העוגיות לקערה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
- מחממים תנור ל-°C175 ומרפדים 4 מגשי אפייה בנייר אפייה.
- מוצאים את התערובת מהמקרר ומעצבים לכדורים במשקל 40 גרם כל אחד (גודל כדור פינג פונג), מגלגלים את הכדורים לציפוי בסוכר לבן ומניחים על גבי מגשי האפייה המרופדים. שומרים על מרחק 15 ס”מ בין כדור לכדור מפני שהם מתפשטים ומשתטחים בזמן אפייה.
- מעבירים את המגשים לתנור (°C175) ואופים 11-13 דקות.
- מוציאים את המגשים מהתנור, מצננים היטב ומגישים.