אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, סוכר, מלח, אבקת אפיה, ביצים וחלמון ומעבדים 1 דקה/ מהירות 5.
- מוסיפים לקערה עארק, מים ושמן ומעבדים 30 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את השקדים ומעבדים 20 שניות/ מהירות 3.
- מוציאים את הבצק מקערת התרמומיקס, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות על מנת שיהיה נוח לעבוד איתו.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק לגליל בקוטר של 6 ס”מ ומניחים מעל גבי מגש אפייה מרופד בנייר אפייה. מקפידים להשאיר רווח של כ-5 ס”מ בין גלילי הבצק.
- מכניסים את המגש לתנור ואופים במשך 30 דקות עד שגלילי הבצק מזהיבים.
- מוציאים את המגש מהתנור, מעבירים גלילי הבצק אפוי לקרש חיתוך ובעזרת סכין חדה חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ בעודם חמימים.
- מניחים לעוגיות הפרוסות להצטנן ולהתקשות ושומרים אותן בצנצנת אטומה עד להגשה.