אופן ההכנה:
מכינים את קרם הגבינה:
- מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מכניסים לקערה את השמנת המתוקה, הסוכר ומקציפים 1 דקה/ מהירות 4 לקבלת קצף חזק. מעבירים לקערה נפרדת ומניחים במקרר עד לשימוש.
- משאירים את המטרפה במקומה ומכניסים לקערה את האינסטנט פודינג, הגבינה הלבנה, גבינת השמנת ומקציפים 40 שניות/ מהירות 3. מורידים מדפנות הקערה את תערובת הגבינות בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים לקערה את הקצפת מהמקרר ומערבבים 1 דקה/ מהירות 1. מורידים מדפנות הקערה את הגבינות בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים 20 שניות / מהירות 1.
מרכיבים את העוגה:
- טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים שכבה ראשונה של ביסקוויטים בתבנית הפיירקס.
- יוצקים על שכבת הביסקוויטים חצי מכמות הקרם ומורחים לשכבה אחידה.
- טובלים ביסקוויטים נוספים בנס קפה ומניחים שכבה נוספת. מעליה יוצקים את יתרת הקרם הנותר ומורחים לשכבה אחידה.
- טובלים את יתרת הביסקוויטים בנס קפה ומניחים שכבת ביסקוויטים אחרונה. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומצננים כשעתיים במקרר.
מכינים את גנאש:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את השמנת המתוקה וממיסים 2 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 2. מורידים מדפנות הקערה את השוקולד בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומבשלים 2 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 2.
- מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את הגנאש באחידות. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומצננים שוב במקרר כשעה עד שהגנאש מתקרר ומתייצב. פורסים ומגישים.