אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס ביסקוויטים וחמאה ומעבדים 30 שניות/מהירות 4, אם יש צורך חוזרים על הפעולה 15 שניות/מהירות 4. מהדקים כשני שלישים מהתערובת לתחתית התבנית ומעבירים למקרר. את השליש הנותר שומרים בצד.
- מציבים את פרפר ההקצפה במקומו על סכין הערבוב. מכניסים לקערת התרמומיקס 2 מכלים מסקרפונה, סוכר וחלב ומקציפים לקצפת יציבה 40 שניות/מהירות 3 ועוד 30-60 שניות/מהירות 4 (הזמנים עשויים להשתנות לפי טריות וטמפרטורת המוצרים – יש להסתכל מבעד לכוסית המדידה ולעצור את פעילות התרמומיקס כאשר מגיעים לתוצאה הרצויה). שומרים בצד.
- ללא צורך בשטיפת הקערה וכאשר פרפר ההקצפה עדיין במקומו, מעבירים אל קערת התרמומיקס 1 מיכל מסקרפונה, גבינת שמנת, אבקת אינסטנט פודינג ושמנת חמוצה ומקציפים עד לקבלת קרם במרקם אחיד 20 שניות/מהירות 4, דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 20 שניות/מהירות 4.
- מקפלים בעדינות בקערת ערבוב רחבה את קרם הגבינה ואת קצפת המסקרפונה עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים שבתבנית ומשטחים. מפזרים מעל את השליש הנותר של הפירורים, מעבירים למקפיא לשעה ולאחר מכן שומרים במקרר עד להגשה.