פאדג’ שוקולד

כמות: תבנית פיירקס בגודל 25/20/6 ס"מ

מרכיבים

החומרים:

350 גרם חמאה

350 גרם שוקולד מריר איכותי

200 גרם סוכר (1 כוס)

300 גרם ביצים גודל "M"

קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור אפיה לחום של 165 מעלות.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים לקערה את החמאה וממיסים 4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 2 .
  4. מניחים את המטרפה במקומה על הלהבים ומוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים 2 דקות/ מהירות 3.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית האפיה ואופים 22 דקות.
  6. לצנן לפני ההגשה.

FEINTIP

a:0:{}