החומרים:
1 ק"ג חלב
50 גרם סוכר
1 קורט מלח
220 גרם אורז קצר עגול
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס חלב, סוכר ומלח ומבשלים 8 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1 ללא פקק המידה השקוף.
- מוסיפים את האורז ומבשלים 30 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1 ללא פקק המידה השקוף.
- מעבירים את הפודינג לקעריות הגשה ומגישים חמים או קר.
FEINTIP
להגשה פזרו מעל סוכר מעורבב עם קינמון או סירופ מייפל איכותי. לקבלת פודינג שוקולד הוסיפו 1 כף קקאו בשלב 2 של המתכון.