חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פודינג אורז

כמות: 8 מנות

החומרים:

1 ק"ג חלב

50 גרם סוכר

1 קורט מלח

220 גרם אורז קצר עגול

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס חלב, סוכר ומלח ומבשלים 8 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1 ללא פקק המידה השקוף.
  2. מוסיפים את האורז ומבשלים 30 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1 ללא פקק המידה השקוף.
  3. מעבירים את הפודינג לקעריות הגשה ומגישים חמים או קר.

FEINTIP

להגשה פזרו מעל סוכר מעורבב עם קינמון או סירופ מייפל איכותי. לקבלת פודינג שוקולד הוסיפו 1 כף קקאו בשלב 2 של המתכון.

מתכונים נוספים