אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את רכז הצירים ויוצקים את המים.
- מכניסים לסלסילת הבישול את הכרישה, התפוח-אדמה, הגזר, הבצל, השום, עלי הדפנה, הכוכב אניס, הפלפל ויחידה אחת של שוקי עוף. מניחים את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
- מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה קערת התרמומיקס. מסדרים במגשי הוורומה את יתרת השוקיים ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
- מוציאים את סלסילת הבישול מקערת התרמומיקס, בעזרת המרית ושומרים אותם במקום חם. ממשיכים לבשל 20 דקות/ טמפרטורת ורומה / מהירות 3.
- מוסיפים לקערה את האטריות, מחזירים את סלסילת הבישול למקומה, בקערה ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מעבירים את העוף והמרק לכלי הגשה. יוצקים לקעריות אישיות ומגישים חם.