אופן ההכנה:
- מניחים שישיות מבצל אחד וחצי מכמות הפלפלים במגש התחתון של כלי הורומה.
מתבלים את הדג במלח ופלפל ומניחים אותו במגש העליון של כלי הורומה, מניחים את המגש העליון מעל לתחתון ושומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את שישיות הבצל הנוסף, השום, שמן הזית ושמן הדנדה, קוצצים 5 שניות/ מהירות 5 ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס את שאר הפלפלים ואת העגבניות המרוסקות וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
- מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1. בסיום הבישול מסירים את כלי הורומה ושומרים חם בצד.
- יוצקים את חלב הקוקוס לקערת התרמומיקס ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- מעבירים את הדג והירקות המאודים לצלחת הגשה, יוצקים מעל מהרוטב החם, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים מיד.