אופן הכנת הדג:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל מרכיבי תיבול הדג, ללא פילה הדגים, וקוצצים 5 שניות/מהירות 7. דוחפים את התערובת בעזרת המרית מדופן הקערה לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 5 שניות/מהירות 7.
יוצקים את תערובת התיבול מעל לפילה הדגים ומעסים בעדינות עד שהם עטופים באחידות בתערובת התיבול. מניחים את הדגים המתובלים במגש העליון של יחידת הוורומה, מכסים ושומרים בצד.
אופן הכנת הקוסקוס:
- מערבבים היטב בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הקוסקוס וממתינים 10 דקות. מעבירים את הקוסקוס אל המגש התחתון של יחידת הוורומה, מכסים ושומרים בצד.
אופן הכנת הירקות:
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את מרכיבי הירקות, שומרים בצד.
אופן הכנת הרוטב:
- מעבירים לקערת התרמומיקס שום ובצל וקוצצים 5 שניות/מהירות 5, מוסיפים שמן זית ורסק עגבניות ומבשלים 5 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 1. מוסיפים לקערת התרמומיקס את יתר מרכיבי הרוטב.
מסיימים את הבישול:
- מניחים מעל הרוטב את סלסלת הבישול במקומה בתוך קערת התרמומיקס, מעבירים לסלסלה את הירקות המתובלים ומניחים מעל את מכסה התרמומיקס, ללא פקק המידה השקוף.
- מניחים במקומה את יחידת הוורומה (מגש תחתון ומגש עליון) מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 20 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 1.
- בסיום הבישול מעבירים את הקוסקוס, הירקות והדגים לצלחת הגשה.
- טוחנים את הרוטב שבקערת התרמומיקס 20 שניות/מהירות 10. יוצקים מהרוטב מעל לקוסקוס, הירקות והדגים, מפזרים מעל עלי פטרוזיליה קצוצים ומגישים חם.