אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות שבתוכו משטח Fast&Crust.
- מקמחים את משטח העבודה, מניחים כדור בצק על משטח עבודה, משטחים בעדינות בעזרת קצות האצבעות לעיגול בקוטר 25 ס”מ ומעבירים למרדה מקומח קלות.
- מברישים בשמן זית 2 ס”מ של שולי עיגול הבצק.
- מפזרים על פני הבצק את שני סוגי הגבינות. משאירים חשופים את 2 ס”מ שוליי הבצק המשומנים.
- מפזרים סלקים צלויים מעל הגבינה, מזלפים מעליהם מעט שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.
- מעבירים את הפיצה לאפייה על Fast&Crust שבתנור ואופים למשך 3 דקות.
- מסובבים את הפיצה ב-180 מעלות וממשיכים לאפות למשך 3 דקות נוספות, או עד ששולי הבצק הופכים זהובים ושחומים.
- מוצאים את הפיצה מהתנור, מפזרים מעל עלי ארוגולה ואגוזי פקאן ומזלפים עוד מעט שמן זית מעל ומגישים חם.