אופן ההכנה:
- שמים 200 גרם בצלים ו-40 גרם שמן חמניות בקערת הערבוב וקוצצים 10 שניות/מהירות 5, ומבשלים 10 דקות/120°C/מהירות 1 מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים עדשים, 1500 גרם מים, מלח ופלפל בקערת הערבוב ומבשלים 40 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 5.
- מציבים את פרפר ההקצפה במקומו על סכין הערבוב. מוסיפים את יתר 100 גרם המים, אורז, שמן זית ואת הבצל המבושל ומבשלים 20 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 5.
- מתקנים תיבול ומבשלים 20 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 5. בינתיים, מחממים שמן במחבת טיגון, פורסים 200 גרם בצלים לאורך ומטגנים לצבע חום-זהוב. מספיגים את עודף השמן מהבצלים על נייר מגבת. מסירים את פרפר ההקצפה. מעבירים את פירה העדשים לקערת הגשה ומעטרים בבצל מטוגן לפני ההגשה.