אופן ההכנה בתרמומיקס:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את המים, השמן והסוכר ומחממים 1 דקה/ 37 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את השמרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים 30 שניות/ מהירות 6.
- לשים 3 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כ-30 דקות או עד להכפלת נפחו.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות שבתוכו משטח Fast&Crust שמונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
- מכדררים כדורים של כ-50 גרם ומשטחים אותם בעזרת מערוך לפיתות בקוטר 12-14 ס”מ.
- אופים ישירות על Fast&Crust למשך 4 דקות.
- מוציאים מהתנור ושומרים חם תחת מגבת מטבח ומגישים.
אופן ההכנה ללא תרמומיקס:
- מכניסים לקערת מיקסר המצויד בוו הלישה את המים, ה שמן והסוכר ומערבבים היטב במהירות בינונית.
- מוסיפים את השמרים ומערבבים 30 שניות במהירות בינונית.
- מוסיפים את הקמח והמלח ולשים 6 דקות במהירות בינונית
- מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כ-30 דקות או עד להכפלת נפחו.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות שבתוכו משטח Fast&Crust שמונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
- מכדררים כדורים של כ-50 גרם ומשטחים אותם בעזרת מערוך לפיתות בקוטר 12-14 ס”מ.
- אופים ישירות על Fast&Crust למשך 4 דקות.
- מוציאים מהתנור ושומרים חם תחת מגבת מטבח ומגישים.