אופן הכנת הבצק:
- מכניסים לקערת התרמומיקס קוביות מוצרלה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- ממיסים 1 וחצי דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- מוסיפים את יתר חומרי הבצק וטוחנים 10 שניות/ מהירות 2 או עד שצג הטמפרטורה מורה על 55 מעלות.
- לשים 1 דקה/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.
- טוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מבשלים 30 שניות/ 60 מעלות/ מהירות 2.
- מעבירים את הבצק מקערת התרמומיקס למגש מרופד בנייר אפייה ומשטחים לעיגול בקוטר 24 ס”מ בעזרת מרית התרמומיקס. מומלץ לטבול את המרית המים לעבודה קלה יותר.
אופן הכנת הפיצה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות שבמרכזו משטח אפייה Fast&Crust.
- מורחים על עיגול הבצק רוטב עגבניות, מפזרים גבינת מוצרלה מגוררת ותוספות רצויות ומכניסים לאפייה של 4 דקות.
- מורידים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות וממשיכים באפייה של 7-10 דקות או עד שהפיצה שחומה ופריכה. מוציאים ומגישים חם.