אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס גזר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8
- דוחפים את הגזר מדפנות הקערה בעזרת המרית לכיוון הלהב וטוחנים שוב 10 שניות/ מהירות 8. מעבירים את הגזר למסננת דקה ושומרים בצד. שוטפים את הקערה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס פשתן טחון וחלב שקדים ומערבבים 1 דקה/ מהירות 1.5.
- מוסיפים חומץ, מים, מייפל, שמן קנולה ומחית וניל ומערבבים 1 דקה/ מהירות 2.
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את כל החומרים היבשים והתבלינים ומוסיפים אותם לקערת התרמומיקס. מוסיפים לקערת התרמומיקס גם את הגזר המסונן, מערבבים 2 דקות/ מהירות 5. דוחפים את הבלילה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 30 שניות/ מהירות 5.
- מחממים שכבה דקה של שמן קנולה במחבת. יוצקים בעזרת מצקת קטנה מהבלילה אל המחבת פנקייקים בקוטר של 6-10 ס”מ ומטגנים למשך כ-4 דקות משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ושומרים חם בצד. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.
- מגישים חם עם סירופ מייפל מעל.