אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5 .
- 2. מוסיפים לקערה את הפטריות, השמן זית, היין, המלח, הפלפל והתימין ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מעבירים את כל הירקות לסלסילת הבישול.
- מוסיפים את הפתיתים לסלסילת הבישול.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומניחים את סלסילת הבישול במקומה, בתוך קערת התרמומיקס ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- 5. מעבירים לקערת התרמומיקס את הפתיתים והירקות, מסלסילת הבישול, ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מעבירים את המנה לצלחת הגשה ומגישים חם.