קיש במילוי קישואים, פטה וגבינת פרמזן

קיש במילוי קישואים, פטה וגבינת פרמזן

כמות: 2 תבניות פאי בקוטר 24 ס"מ או 4 תבניות טארטלטים בקוטר 14 ס"מ

מרכיבים

בצק פריך לקיש

החומרים:

220 גרם חמאה קרה

300 גרם קמח

כפית ורבע מלח

כפית וחצי סוכר

40 גרם מי קרח

½ כפית חומץ

רויאל לקיש

החומרים:

250 גרם שמנת מתוקה לבישול

2 ביצים גודל "M"

½ שן שום קלפוה וקצוצה

מעט עלי תימין טרי מופרדים

½  כף קמח

½ כפית מלח

קורט פלפל שחור

קיש במילוי קישואים, פטה וגבינת פרמזן

החומרים:

2 קלתית קיש אפויה אפייה עיוורת

8-9 קישואים חתוכים לקטעים וצרובים על Fast&Crust

200 גרם גבינת פטה

1 מתכון רויאל לקיש

200 גרם גבינת פרמזן מגוררת

בצק פריך לקיש

אופן ההכנה:

  1. חותכים את החמאה לקוביות של 1/2 ס”מ, מניחים על מגש שטוח כשהן לא נוגעות אחת בשנייה ומכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, מלח וסוכר וטוחנים 3 שניות/ מהירות 10.
  3. מוציאים את קוביות החמאה מהמקפיא, מוסיפים לקערה טוחנים 5 שניות/ מהירות 5.
  4. מוסיפים מי קרח וחומץ ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.
  5. מוציאים את הבצק מקערת התרמומיקס, מאחדים לכדור ומחלקים לשתי חתיכות שוות.
  6. משטחים כל חתיכה לדיסקית בעזרת הידיים, עוטפים כל אחת מהן בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

רויאל לקיש

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומערבבים 30 שניות/ מהירות יוצקים את הרויאל מעל לירקות של הקיש ואופים.

קיש במילוי קישואים, פטה וגבינת פרמזן

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 150 מעלות שבמרכזו משטח Fast&Crust.
  2. מסדרים בתחתית הקלתיות את הקישואים וגבינת הפטה ויוצקים מעל את הרויאל.
  3. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן
  4. מכניסים את הקישים לאפיה בתנור על Fast&Crust למשך חצי שעה. מוציאים, ממתינים מעט להתייצבות הקיש, פורסים ומגישים

 

 

FEINTIP