אופן הכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ב-20 גרם חמאה תבנית פיירקס בגודל 20 ס”מ על 10 ס”מ ושמורים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את יתר חומרי הקראמבל, מערבבים 10 שניות/ מהירות 6 עד לקבלת תערובת קראמבל פירורית ושומרים בצד. שוטפים את הקערה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי המלית וקוצצים 2 שניות/ מהירות 4 ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים את מלית התפוחים לתבנית המשומנת, מפזרים מעל את פירורי הקראמבל ואופים במשך 25 דקות עד שפני הקראמבל זהובים..
- בזמן אפיית הקראמבל מכינים את הקרם האנגלז. מניחים את פרפר ההקצפה במקומו על הלהב, מכניסים את כל החומרי האנגלז לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
- יוצקים את הרוטב החם על המאפה החם ומגישים.