אופן ההכנה:
מכינים את המלית:
- מתבלים את קוביות הבטטה החתוכות ומניחים במגשי כלי הוורומה.
- יוצקים לקערת תרמומיקס 1 ליטר מים, מניחים את כלי הוורומה במקומו ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- בסיום הבישול, מניחים את מגש הוורומה בצד, נפטרים משארית המים שבקערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
- מעבירים לקערת התרמומיקס את הבטטות המאודות, גבינת העיזים והבצל הירוק וטוחנים 30 שניות/ מהירות 4 עד לקבלת מרקם חלק. מצננים היטב במקרר.
מכינים את הבצק וממלאים:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הקמח והמלח ומערבבים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4 עד שמתקבל בצק פרורי.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים אותו קלות בעזרת הידיים רק עד שמתקבל גוש בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר לחצי שעה לפחות.
- מרדדים את הבצק, ממלאים במלית, סוגרים לצורת רביולי ושומרים עטוף היטב במקרר עד לבישול.
מכינים את הרוטב ומגישים:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה, עלי המרווה והמלח ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- ממלאים הרבה מים בסיר גדול עם כף מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-2 דקות את הרביולי עד שהם מתחילים לצוף.
- מעבירים את הרביולי החמים לקערת הגשה, יוצקים מעל את רוטב חמאת המרווה, מפזרים מעל אגוזי לוז וגבינת פרמזן ומגישים מיד.