רוטב אלף האיים

רוטב אלף האיים

כמות: 1/2 ליטר רוטב

מרכיבים

החומרים:

35 גרם ( 3 כפות)  מלפפון חמוץ

240 גרם  (1 כוס) רוויון

130 גרם (1/2 כוס) שמנת חמוצה

50 גרם ( ¼ כוס) מיונז

90 גרם ( 1/3 כוס) קטשופ

מלח דק לפי הטעם

פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את המלפפון החמוץ וקוצצים 5 שניות/ מהירות 4, מורידים בעזרת מרית התרמומיקס את המלפפון מדפנות הקערה וממשיכים לקצוץ    4 שניות/ מהירות 4. מניחים בקערה בצד.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים לקערת התרמומיקס מלבד המלפפונים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 3.
  3. מוסיפים את המלפפון החמוץ הקצוץ לקערה עם התערובת ומערבבים 5 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.

FEINTIP