אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים שמן זית ומאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוספים גזר וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוספים קישואים ופטריות וקוצצים 4 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 25 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- יוצקים את הרוטב החם מעל לפסטה חמה מבושלת, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ומגישים מיד.