אופן ההכנה בתרמומיקס:
- שוטפים היטב את העגבניות וחותכים לרבעים (אם משתמשים בעגבניות טריות).
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8 למרקם חלק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- יוצקים את הרוטב לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
אופן ההכנה ללא תרמומיקס:
- שוטפים היטב את העגבניות וחותכים לרבעים (אם משתמשים בעגבניות טריות).
- מכניסים לקערת מעבד המזון (או לכלי מתאים לבלנדר מוט) את כל החומרים ומעבדים לקבלת מרקם חלק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- יוצקים את הרוטב לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.