ריזוטו פטריות

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

30 גרם גבינת פרמז’ן איכותית

½ בצל  קלוף

1 שן שום קלופה

25 גרם שמן זית

250 גרם ריזוטו איטלקי

50 גרם יין לבן

550 גרם ציר ירקות או מרק צח

100 גרם פטריות טריות פרוסות

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את גבינת הפרמז’ן וטוחנים  10 שניות/ מהירות 9. מניחים את הפרמז’ן בקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והשום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים את השמן זית  ומאדים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  4. מוסיפים את האורז והיין ומאדים 2 דקות / 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  5. מוסיפים את ציר הירקות והפטריות ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/  מהירות 2. 
  6. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן.

FEINTIP

בא לכם ריזוטו ואין לכם פטריות? היו הרפתקנים. הכינו ריזוטו כתום מבטטה וגזר, .ריזוטו קישואים