אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את רצועות הסייטן עם יתר חומרי המרינדה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.
- מכניסים לקערת התרמומיקס גזר וסלרי וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, מוסיפים בצל ושום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, מוסיפים שמן זית ומאדים 8 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- מוסיפים את יתר חומרי התבשיל, מלבד ציר הירקות, ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2. מוסיפים את הציר ומבשלים 35 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מוציאים את הסייטן מהמקרר ומסננים מנוזלי המרינדה. מחממים במחבת רחבה שמן זית, מעבירים למחבת את רצועות הסייטן ומקפיצים כשתי דקות עד שהן שחומות זהובות.
- יוצקים את תבשיל האורז לקעריות הגשה, מניחים מעל את רצועות הסייטן המוקפצות, מעטרים בעלי פטרוזיליה וקליפת לימון מגוררת ומגישים חם.