אופן ההכנה:
מכינים את המרינדה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הג’ינג’ר, שום וכוסברה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 10. מורידים מדפנות הקערה את הירקות בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 3 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את יתרת החומרים למעט הטופו ומערבבים 20 שניות/ מהירות 8.
- מניחים את הטופו במרינדה בקערת ערבוב בצד למנוחה של שעה לפחות.
- מסננים את הטופו ושומרים את נוזל המרינדה.
מכינים את המנה:
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס. מניחים את כל הירקות יחד עם הטופו בשני מגשי הוורומה. מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 28 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מגישים את הירקות יחד עם הטופו, מזלפים מהמרינדה מעל התבשיל ומגישים חם.