אופן ההכנה:
- מניחים קערה גדולה על מכסה קערת הערבוב, שוקלים בתוכה קוסקוס ושומרים בצד.
- שמים ג’ינג’ר ושום בקערת הערבוב וקוצצים 3 שניות/מהירות 9 מעבירים לקערה גדולה.
- שמים את הקערה הגדולה עם תערובת הג’ינג’ר והשום על מכסה קערת הערבוב ומוסיפים חלקי עוף, שמן זית וצימוקים ומתבלים בכפית כמון, קינמון, כורכום, כפית מלח וקורט פלפל שחור. מערבבים היטב בעזרת המרית כדי לצפות את חלקי העוף ושומרים בצד.
- שמים מים, זעפרן, 1/2 כפית כמון, כפית מלח, קורט פלפל שחור, 200 גרם בצל פרוס וחומוס מסונן ושטוף בקערת הערבוב. מניחים את תושבת הוורומה במקומה על מכסה קערת הערבוב, מפזרים 200 גרם בצל פרוס בתושבת הוורומה, מניחים מעל את חלקי העוף ומכסים ב-200 גרם בצל פרוס. מאדים 20 דקות/טמפרטורת וורומה/ נגד כיוון השעון/מהירות 1
- פותחים בזהירות את יחידת הוורומה ומערבבים את העוף כדי להבטיח בישול אחיד, סוגרים שוב את יחידת הוורומה ומאדים עוד 20 דקות/טמפרטורת וורומה/נגד כיוון השעון /מהירות 1
- מסירים את יחידת הוורומה ושומרים בצד. מכניסים את סלסלת הבישול ומסננים חלק מהנוזל מקערת הערבוב מעל הקוסקוס בקערה שבצד (הנוזל צריך להגיע לגובה 1½ ס”מ מעליו). מערבבים בעדינות עם מזלג ונותנים לתערובת לנוח במשך 15 דקות.
- מוציאים את סלסלת הבישול, מחזירים את הוורומה למקומה על מכסה קערת הערבוב, מערבבים שוב את העוף, מכסים את הוורומה ומאדים עוד 15 דקות/טמפרטורת וורומה/ נגד כיוון השעון/מהירות 1 מעבירים את הקוסקוס לצלחת רחבה ועמוקה, יוצרים גומה במרכז וממלאים בתבשיל העוף. יוצקים מעל את תוכן קערת הערבוב (חומוס וציר). מגישים חם.