חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בישול פסטה

כמות: 4 מנות

החומרים:

½ 1 ליטר מים

1 כף שמן זית

1 כף מלח

500 גרם פסטה

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. מוסיפים את השמן זית, המלח ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  2. מוסיפים לקערה את הפסטה ומבשלים  זמן לפי הוראות היצרן / 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירותבחישהעדינה. בודקים האם הפסטה מוכנה ומוסיפים זמן בישול לפי הצורך.
  3. מסננים את הפסטה בעזרת כלי הוורומה. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL