חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת חלב מרוכז

כמות: 15 מנות

מרכיבים

החומרים:

90 גרם מים
150 גרם חלב
200 גרם חלב ממותק ומרוכז
22 גרם חמאה
25 גרם חלמונים
22 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את המים, החלב ומחממים לטמפרטורה של  כ- 30-35 מעלות.
  2. מוסיפים את החלב הממותק ומחממים לטמפרטורה של 40 מעלות.
  3. מוסיפים פנימה את החמאה, החלמונים והסוכר. מבשלים הכל יחד, תוך כדי ערבוב לטמפרטורה של כ- 83-84 מעלות.
  4. מסננים  ומעבירים את הבלילה למיכל ה- PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  5. מוציאים מהמקפיא, טוחנים ומגישים בכלי הגשה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL