מרכיבים
4 חלמונים
250 גרם סוכר
100 גרם חלב
זרעים מחצי תרמיל וניל (או כפית תמצית וניל)
30 גרם קליפות לימון מסוכרות, קצוצות
40 גרם דלעת מסוכרת, קצוצה
30 גרם שקדים, קצוצים
20 גרם פיסטוקים קלופים וקצוצים
אופן ההכנה:
- מערבבים חלמונים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים לתערובת החלמונים חלב ווניל ומערבבים לבלילה אחידה.
- מוסיפים קליפות לימון מסוכרת, דלעת מסוכרת, שקדים ופיסטוקים ומערבבים. יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.