חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת שוקולד עשירה

כמות: 800-900 גרם

מרכיבים

250 מ”ל חלב
50 גרם אבקת סוכר
2 חלמונים
150 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן הכנה:

  1. מוזגים לסיר חלב ומחממים מעל להבה בינונית עד לסף רתיחה.
  2. מעבירים סוכר וחלמונים לקערה וטורפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. יוצקים בזרם איטי תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה את החלב החם אל תערובת החלמונים.
  4. מעבירים את הבלילה לסיר ומחממים מעל להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד לקבלת קרם סמיך וחלק. נזהרים שלא להגיע לרתיחה על מנת הבלילה לא תיקרש.
  5. מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס פנימה ונטמע לחלוטין בבלילה.
  6. מניחים בצד לצינון מוחלט.
  7. מעבירים את הבלילה למכונת Nemox ומפעילים עד לקבלת גלידה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL