חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת Pain d’epices

כמות: 15 מנות

מרכיבים

החומרים:

1200 גרם חלב
80 גרם אבקת חלב  0%
250 גרם סוכר
100 גרם גלוקוז
190 גרם שמנת מתוקה
140 גרם חלמונים
100 גרם Pain Depices או עוגת דבש

אופן הכנה:

  1. מכינים קרם אנגלז מהשמנת, החלב ואבקת החלב והחלמונים, הגלוקוזה והסוכר.
  2. מערבבים היטב, מסננים, מצננים ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  3. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה לפני הטחינה מוסיפים מעל הגלידה הקפואה את עוגת הדבש.
  4. טוחנים פעם או פעמים לפי המרקם הרצוי.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL