חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

המסת חמאה

כמות: 250 גרם חמאה מומסת

החומרים:

250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות  

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה וממיסים 3 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 2.
  2. מורידים מדפנות הקערה את החמאה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וממיסים 2 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 2. מעבירים לקערה עד לשימוש.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL