חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

הקצפת חלב לקפה הפוך

כמות: 2-4 מנות

החומרים:

200-400 גרם חלב טרי 3%

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את החלב ומחממים 4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות בחישה עדינה.
  2. מפעילים את התרמומיקס 45 שניות/ מהירות בחישה עדינה, במהלך הפעולה מגבירים את המהירות עד למהירות 8.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL