חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חלב שקדים

כמות: כ ½ 1 ליטר חלב

החומרים:

120 גרם שקדים מולבנים מולבנים מושרים במים עם קורט מלח ללילה

1250 גרם מים טריים

אופן ההכנה:

  1. מסננים את השקדים, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים מים טריים וממשיכים לעבד 30 שניות/ מהירות 10.
  3. מסננים דרך מגבת נקיה או בד חיתול ושומרים במקרר.

FEINTIP

  • ניתן לשמור במקרר 3-4 ימים.
  • הוסיפו חצי כפית תמצית וניל איכותית וקבלו חלב שקדים-וניל  טעים להפליא.
  • ייבשו בתנור או במייבש מזון את השקדים הטחונים שנותרו לאחר הסינון והשתמשו בהם כקמח שקדים באפיית לחמים ועוגות

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL