חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

טחינה גולמית ביתית

כמות: 500 גרם טחינה גולמית

החומרים:

500 גרם שומשום
50 גרם שמן צמחי עדין

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השומשום וקולים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  2. דוחפים בעזרת המרית את השומשום מדפנות הקערה לכיוון הלהב ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  3. מוסיפים את השמן ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  4. בסיום הבישול טוחנים 2 דקות/ מהירות 10.
  5. שומרים את הטחינה בכלי אטום במקרר עד חודש ימים.

מדללים את הטחינה הגולמית עם מים לקבלת ממרח טחינה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL