חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

טראפלס תמרים ופיסטוק

כמות: 30 יחידות

החומרים: 

200-250 גרם פיסטוקים קלופים, לא מלוחים
110 גרם קמח
80 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
500 גרם תמרים מגולענים
½ כפית הל טחון

 אופן ההכנה 

  1. שמים פיסטוקים בקערת הערבוב וטוחנים שניות/מהירות 7. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  2. שמים קמח בקערת הערבוב וקולים 10 דקות/C°120/מהירות
  3. מוסיפים חמאה וממיסים 10 דקות/C°120/מהירות 2.
  4. מוסיפים תמרים והל ומבשלים דקה/C°90/מהירות 6.
  5. מוסיפים 60 גרם מהפיסטוקים הטחונים ומבשלים דקה/C°90/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד. מעצבים בידיים מהתערובת כדורים (Ø 4 ס”מ בערך) ומגלגלים אותם לציפוי ביתר הפיסטוקים הקצוצים. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת. מגישים בטמפרטורת החדר.

FEINTIP

  • הגישו את הטראפלס באירועים מיוחדים לצד קפה שחור או תה חזק .
  • התערובת דביקה מאוד. כדי לנקות בקלות את קערת הערבוב, צקו לתוכה 500 גרם מים חמים, הוסיפו טיפת נוזל לשטיפת כלים וערבבו דקות/מהירות 7 להסרת התערובת הדביקה.
  • צפו את הכדורים בפתיתי קוקוס טחון או אגוזי מלך קצוצים במקום בפיסטוקים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL