חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

כדורי שקדים בסגנון לאבנהסלט כרוב עם ויניגרט מיסו וסייטן בהשארת איסה מוסקוביץ’כדורי שקדים בסגנון לאבנה

כמות: 6 מנות

החומרים:

החומרים לוויניגרט מיסו:

45 גרם (3 כפות) חומץ אורז

40 גרם (2 כפות) מיסו ללא דאשי

30 גרם (2 כפות) מים

5 גרם (1 כף) שמן סומסום

40 גרם (2 כפות) סירופ אגבה

5 גרם (1 כפית) רוטב סרירצ’ה

10 גרם (2 כפיות) ג’ינג’ר מגורד דק

החומרים לסלט:

600 גרם (½ יחידה) כרוב אדום חתוך גס

150 גרם (1 כוס) פולי אדממה קלופים

החומרים לסייטן:

3 שיני שום

15 גרם (2 כפות) שמן סומסום

400 גרם סייטן חתוך לרצועות דקות

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

בצל ירוק קצוץ

שומשום קלוי

עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הוויניגרט וטורפים 10 שניות/ מהירות 6. מעבירים את הוויניגרט לקערת סלט רחבה. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס כרוב וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5. מוסיפים את הכרוב הקצוץ ואת האדממה לקערת הסלט עם הוויניגרט ומערבבים.
  3. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערת התרמומיקס שיני שום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, יוצקים שמן סומסום ומחממים 30 שניות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מוסיפים רצועות סייטן, מלח ופלפל ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מעבירים את סלט הכרוב לקערות הגשה אישיות, מניחים מעל מתבשיל הסייטן, מעטרים בבצל ירוק, סומסום ועלי כוסברה טריים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL