חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לחמניות ביס רוקפור

כמות: 10 לחמניות

חומרים:

18 גרם שמרים טריים
300 גרם מים
500 גרם קמח (רצוי קמח שטיבל 2)
10 גרם סוכר
5 גרם חמאה רכה
10 גרם מלח
50 גרם גבינת רוקפור
ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה:

  1. מפוררים לתוך קערת התרמומיקס את השמרים, מוסיפים את המים ומערבבים 1 דקה/ 37 מעלות/ מהירות 2.
  2. מוסיפים לקערת התרמומיקס קמח, סוכר וחמאה ולשים 3 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  3. מוסיפים את מלח וגבינת הרוקפור ולשים 2 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  4. מערבבים את הבצק 10 שניות/ נגד כיוון השעון/ מהירות 2 על מנת לנתק אותו מדפנות הקערה.
  5. מתפיחים את הבצק מכוסה בקערה למשך 35 דקות.
  6. חותכים את הבצק לחתיכות של 80 גרם ויוצרים כדורים (כ-10 כדורים), מניחים את הכדורים להתפחה על מגש מרופד נייר אפייה למשך 40 דקות.
  7. מברישים את הכדורים בביצה טרופה ולאחר מכן חותכים בעדינות בסכין חדה את הבצק בחלקו העליון לעיטור.
  8. אופים בתנור שחומם לטמפרטורה של 190 מעלות למשך 15 דקות. מוציאים, מצננים ומגישים.

FEINTIP

לא אוהבים רוקפור? לא נורא. החליפו את הרוקפור בגבינות מגוררות כמו אמנטל, פרמזן, קשקבל או צ’דר.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL