חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מיונז ביתי ללא ביצים

כמות: 450 גרם

החומרים:

300 גרם שמן חמניות או תערובת של שמן חמניות ושמן זית

150 גרם חלב

1 שן שום קלופה

1/2 כפית מלח

1 כף מיץ לימון או חומץ טבעי

אופן ההכנה:

  1. שוקלים על מכסה התרמומיקס את השמן בכלי בעל פיית מזיגה. שומרים בצד.
  2. מעבירים לקערת התרמומיקס חלב, שן שום ומלח ומערבבים 1 דקה/ 37 מעלות/ מהירות 5.
  3. מפעילם את התרמומיקס למשך 3 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 5, יוצקים במהלך הפעולה את השמן על מכסה התרמומיקס סביב פקק המידה השקוף ומאפשרים לשמן לטפטף את תוך קערת התרמומיקס עד לקבלת אמולסיה אחידה.
  4. מוסיפים מיץ לימון ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד להגשה.

FEINTIP

לרוטב נוזלי יותר הוסיפו עוד 50-100 גרם חלב יחד עם מיץ הלימון. תוכלו להוסיף חרדל, עשבי תיבול קצוצים או על תבלין לטעמכם להעשרת המיונז. המיונז ישמר כשלושה ימים במקרר.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL