חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ממליגה רומנית

כמות: 6-8 מנות

החומרים:

1 ליטר חלב

40 גרם חמאה

310 גרם קמח תירס לממליגה אינסטנט

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

100 גרם גבינת קשקבל או פטה מגוררת

1 גביע שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס חלב וחמאה ומרתיחים 10 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  2. מוסיפים קמח תירס, מלח ופלפל שחור ומבשלים 3 דקות/ 110 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.5.
  3. מוסיפים 50 גרם פטה מגוררת ומערבבים 30 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
  4. מעבירים את הממליגה לקערות הגשה אישיות, מפזרים מעל את שאר גבינת הפטה ומגישים חם עם כף שמנת חמוצה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL