חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק טום קא גאי

כמות: 5 מנות

החומרים:

1 פלפל אדום חריף

1 למון גראס חצוי לאורך

10 גרם שורש ג’ינג’ר טרי קלוף

10 גרם שמן קנולה

2 יחידות חזה עוף חתוכות לקוביות של 1 סנטימטר

½ כפית + ½ כפית מלח

250 מ"ל מים (1 כוס)

400 גרם (1 פחית) חלב קוקוס

1 כף סוכר

1 כף רוטב סויה

3 כפות מיץ לימון

250 גרם (1 חבילה) פטריות שמפיניון חצויות

8 עגבניות שרי חצויות

½ כוס עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפלפל האדום, הלמון גראס והג’ינגר וקוצצים 10 שניות/ מהירות 9.
  2. מוסיפים את שמן הקנולה ומאדים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מתבלים את נתחי העוף ב ½ כפית מלח ומניחים אותו במגש התחתון בכלי הוורומה.
  4. יוצקים לקערה את המים והחלב קוקוס. מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3. מסירים את כלי הוורומה ומניחים אותו בצד.
  5. מוסיפים לקערה את נתחי העוף המאודים, המלח, הסוכר, הסויה, מיץ הלימון, הפטריות והעגבניות ומבשלים 11 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מעטרים בעלי כוסברה שלמים ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL